Strandrestauranger till Malmö!

Jobba med Ribban! Den är full av möjligheter

Varje gång jag är vid Medelhavet slås jag av hur groteskt underutnyttjad Malmös fantastiska strand Ribersborg är. Gräsmattor i oändlighet, aldrig känslan av att ytorna faktiskt utnyttjas. Och så otroligt få näringsställen. Strandhuset och badhusen de enda värda att nämna.

Varför kan vi inte enligt medelhavsmodellen få åtminstone en strandrestaurang var 200:e meter eller så? Det hade ju ökat attraktionskraften hos Ribban nåt så kopiöst! Även under lågsäsong. Slår vad om att det hade funnits underlag, och om det gjordes på ett arkitektoniskt godtagbart sätt, en attraktion för staden. Tänk om!!!
/Rosman

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *